Je eigen coole ijsfeestje met de ijsvantoen ijsbakfiets​

Gaaf hè,  jouw eigen coole ijsfeestje? Ben je op zoek naar een unieke invulling van je bruiloft, verjaardag, schoolfeest, straatfeest, bedrijfsfeest of andere gezellige aangelegenheid? Maak het onvergetelijk met de ijsvantoen ijsbakfiets. Huur onze complete ijsbakfiets.

Opscheppen op je eigen feestje

We kunnen nooit al onze smaken meenemen. Maar je mag zelf bepalen welke selectie ijs we voor je mogen komen scheppen. Natuurlijk adviseren we je vooraf over een evenwichtige samenstelling. Toebehoren zoals ijshoorntjes, ijsbakjes en ijslepeltjes zitten altijd bij de prijs inbegrepen en uiteraard een opschepper. Compleet en zonder open eindjes dus. De ijsfiets is enkel te boeken in Bergeijk en Luyksgestel.

IJsbakfiets

IJsfiets

Ingrediënten IJsfiets (afkoop vooraf)

Serviceprijs (éénmalig) 50,00

Schepijs (per bolletje) 1,00

Slagroom (per portie) 0,50

Saus (per portie) 0,50

Discodip en IJskoekjes zijn gratis inbegrepen. Minimaal 150 bolletjes

Opschepper:

Onze enthousiaste ijscomannen en -vrouwen zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van een heerlijk ijsje. Voor hen is het ijsscheppen inmiddels een koud kunstje. Jij bepaalt zelf de datum en het tijdsblok waarin het schepijs wordt uitgedeeld.

Stop & Go

We spreken een tijdsblok af van een half uur. Binnen dit tijdsblok arriveert de ijsfiets op de afgesproken locatie. Bij aankomst starten we direct met de verkoop van het heerlijke schepijs. Na de laatste in de wachtrij, vertrekt onze ijscoman of -vrouw weer.

Stop & Go Bergeijk & Luyksgestel

Schepijs (per bolletje) 1,30

Slagroom (per portie) 0,80

Direct boeken?

  1. Stuur een Whatsapp-bericht naar ijsvantoen op nummer 06 39238436. Vermeld hierin de gewenste datum, tijdsblok van aankomst (half uur) en locatie (exact adres). Aantal bollen en welke smaken.
  2. Je ontvangt van ons een bevestiging van jouw aanvraag en een “tikkie” .
  3. Zodra we jouw betaling hebben ontvangen ontvang je per WhatsApp een definitieve bevestiging van jouw reservering.