Over ons

Over mij

Ik ben Miranda en in de zomer van 2020 ben ik gestart met IJsvantoen! Uit mijn eigen liefde voor ijs is IJsvantoen geboren. De kneepjes en geheimen van het vak leerde ik in België, waar anders? Ik volgde hiervoor de jaaropleiding ambachtelijk ijsbereider om op de ambachtelijke wijze ‘schepijs’ te leren maken.

We hebben geen ijssalon aan huis, maar werken enkel op bestelling. Je kan bestellen in onze webshop en wij bezorgen in maart tot oktober van vrijdag  tot en met zondag tussen 18.00 en 21.00. Onze ijskeuken bevindt zich in Bergeijk.

Onze missie

Wie herinnert zich nog de smaak van vroeger? Als kind kan je zo intens genieten van je lievelingsijsje, dat je later als volwassene bij de herinnering nog het water in de mond loopt. Het geeft een extra dimensie aan de herinnering aan een kinderverjaardag of een feestdag. De smaak van ambachtelijk ijs roept de herinnering bij mij op van vroeger, de tijd waar je de oorsprong van het product proefde en grondstoffen de tijd kregen om te rijpen. Deze herinnering wil ik delen met eenieder. Werken volgens ambacht met de hoogste kwaliteit standaard om van pure producten het lekkerste ijsje te maken, zodat ook jij later dezelfde herinnering heb als ik.

‘Ik geloof dat kwaliteit, passie, pure producten, vakmanschap en verrassende service dé sleutel zijn tot tevreden klanten. Mijn doel is altijd fans maken van mijn klanten!’

Miranda Pas

Waarom zoveel mensen kiezen voor IJsvantoen?